Skip links
Uvodjenje standarda u kompaniju

Implementacija i sertifikacija standarda

Kontrolišite kvalitet i pretvorite više kompanija u svoje partnere

Ukoliko želite da proširite tržište, Swisocert Grup-a će vas podržavati i ohrabrivati do kraja u vašim namerama. Pretvorite više kompanija u kupce i poslovne partnere, uvedite ISO standard kontrole kvaliteta u vaše poslovanje i potvrdite kvalitet vaših proizvoda i/ili usluga – ISO 9001 Certificate Quality Proof.

Pomoćićemo Vam da ispunite preduslove pristupa tržištu najčešće postavljenih u vidu ISO standarda ili specifičnih zahteva definsanoh kroz direktive ili CE znak, a koji kontrolišu procese ili kvalitet proizvoda.

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja uvidu smernice za dobavljače robe i usluga, kako bi se omogućila brza i laka implementacija ISO standarda. Swisocert grupa vam garantuje uspešnu implementaciju i sertifikaciju standarda za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

Uočiti trendove pre nego što postanu prepreke u vašem poslovanju. Ispunite jedan od najčešće zahtevanih uslova u saradnji sa drugim kompanijama na tržištu Evropske Unije – Kontrola kvaliteta vaših procesa u poslovanju ISO 9001. Quality Management Systems (QMS) je najpoznatiji međunarodni standard upravljanja kvalitetom, zasnovan na principima upravljanja kvalitetom sa fokusom na klijenta. ISO 9001 Quality Management Systems garantuje kontrolu procesa u cilju kontinuiranog kvalitet vaših proizvoda i/ili usluga.

Za uspeh na razvijenim tržištima je potreban naporan rad, poštovanje zakona i standarda. Ne slušajte savete „brzo se i lako obogatite …“. Morate da izgradite svoju poslovnu poziciju i da naporno radite da biste postigli uspeh. Radite planski i radite pametno. Predvidite zahteve tržišta i nemojte odlagati neophodne investicije za pristup tržištu.

Videti trendove pre nego što počnu!

Razmišljate o tome kako da poboljšate procesa u kompaniji i steknete prednost na tržištu ? Budite u kontaktu sa našim konsultantima i saradnicima kako bi na vreme predvideli i ispunili zahteve. Iskoristite naše iskustvo i znanje iz oblasti standardizacije! Da bi iskoristili benefite (Benefits of iso 9001 2015) Vaš prvi korak je implementacija ISO 9001:2015, a potom i sertifikacija kako bi povećali efikasnost u poslovanju i stekli prednost na tržištu.

  • ISO 9001 QMS najčešći prvi preduslov na javnim nabavkama
  • Predstavlja dokaz kontrole kvaliteta vaših prozvoda i usluga
  • Ispunite zahteve vaših partnera iz lanca snabdevanja – budite na listi odobrenih dobavljača robe i uluga.

Pošaljite e-upit da saznate cene i najkraći rok da dođete do sertifikata.

    Leave a comment

    U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.