Skip links

ISO 37001

Anti-Bribery Management Systems

ISO 37001

ISO 37001 Anti-bribery management systems je najpoznatiji međunarodni standard za sprečavanje mita i korupcije, zasnovan na zakonskim regulativiama sa fokusom na procese u organizaciji. ISO 37001 uspostavlja procese u cilju kontinuiranog unapređenja i pruža smernice za primenu, održavanje, reviziju sistema upravljanja za borbu protiv mita.

Implementacija i sertifikacija Anti-bribery Management Systems -a prema zahtevima ISO 37001 je moguća za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost. Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO 37001 standarda za sve tipove organizacija.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu. Naše uluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovani sertifikati.

Benefits of ISO 37001:2016

Razmišljate o tome kako da poboljšate procesa u organizaciji? Iskoristite naše iskustvo i znanje iz oblasti standardizacije! Da bi iskoristili benefite (Benefits of iso 37001:2016) Vaš prvi korak je implementacija ISO 37001:2016 zahteva, a potom i sertifikacija kako bi povećali efikasnost u poslovanju i stekli prednost na tržištu.

  • ISO 37001 omogućava kontinuirano unapređenje usluga i proizvoda
  • Poboljšajte ugleda organizacije i smanjite zloupotrebe
  • Omogućite efikasnije operacije upravljanja, zaštite resurse i kapital organizacije

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE ISO STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

ISO 37001 Anti Bribery Management Systems

ISO 37001:2016 postavlja zahteve i pruža smernice za sistem upravljanja dizajniran da pomogne organizaciji da spreči, otkrije i odgovori na podmićivanje i da se pridržava zakona protiv mita i dobrovoljnih obaveza koje se primenjuju na njene aktivnosti. ISO 37001:2016 se bavi sledećim u vezi sa aktivnostima organizacije:

    • podmićivanje u javnom, privatnom i neprofitnom sektoru
    • podmićivanje od strane organizacije
    • podmićivanje od strane osoblja organizacije koje deluje u ime organizacije ili u njenu korist
    • podmićivanje od strane poslovnih saradnika organizacije koji deluju u ime organizacije ili u njenu korist
    • podmićivanje organizacije
    • podmićivanje osoblja organizacije u vezi sa aktivnostima organizacije
    • podmićivanje poslovnih saradnika organizacije u vezi sa aktivnostima organizacije
    • direktno i indirektno podmićivanje (npr. mito ponuđeno ili prihvaćeno preko ili od strane treće strane).

ISO 37001 standard vam omogućava da poboljšate performanse vaše organizacije i podignete nivo poverenja kod korisnika vaših usluga. Sistemi upravljanja protiv mita ISO 37001 demonstrira visoke standarde vaše organizacije internim i eksternim zainteresovanim stranama, a dokaz vaših uspešnih kontrola je sertifikat (Certificate ISO 37001 Anti-bribery management system) izdat od strane akreditovane sertifikacione kuće.

Certification ISO 37001:2016

Sertifikat ISO 37001 je dokaz vaše posvećenostri i borbe protiv mita i korupcije. Brza i jednostavna implementacija uz generčka dokumenta sistema upravljanja protiv mita i korupcije ISO 37001:2016  Anti-bribery management system -a, omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju organizaciju i pokažete svoju posvećenost i principijalnost korisnicima.

Zahtevi standarda ISO 37001:2016 su generički i namenjeni su da budu primenljivi na sve organizacije (ili delove organizacije), bez obzira na vrstu, veličinu i prirodu aktivnosti, i da li su u javnom, privatnom ili neprofitnom sektoru. . Stepen primene ovih zahteva zavisi od faktora navedenih u 4.1, 4.2 i 4.5.

Ppraktičnu implementaciju ISO 37001 ostvarićete pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku.

WELCOME TO SWISOCERT

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

SERTIFIKAT ISO 37001

Mi razvijamo generičke modele i implementiramo najbolja rešenja u mala i srednja preduzeća, sa ciljem da budemo prvi izbor za međunarodne standarde u vašem sektoru.

Našu uslugu implementacije standarda prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovan sertifikat priznat u celom svetu.

PROVERITE DA LI SU VAŠI SERTIFIKATI AKREDITOVANI

IAF

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.