Skip links

Food Safety

Investirajte u svoju konkurentnost

e-upitnik

Pošaljite e-upit i saznaćete cene i najkraći rok da dođete do sertifikata.

  Bezbednost Hrane – Food Safety Standards

  Preduslovi za izvoz u EU i najčešći zahtev za kontrolu kvaliteta i bezbednost proizvoda koje postavljaju trgovački lanaci po pitanju bezbednosti prehrambenih standarda je Food Safety Standard grupa standarda. Ako je vaš cilj da proizvodite i prodajete kvalitetne i bezbedne proizvode i/ili usluge, koji odražavaju zahteve razvijenih tržišta i kupaca, pokazujući da se kupci mogu osloniti na vas i da zaslužujete njihovo poverenje neophodan je vaš prvi korak!

  Kontrola proizvodnje prehrambenih proizvoda

  Implementacija standarda za bezbednost hrane ima za cilj da uspostavi efikasan sistem kontrole procesa. Omogućićemo vam brz i jednostavan generički model za uvođenje standarda iz grupe Food Safety Standards.

  Preduslovi za izvoz u EU – Bezbednost Hrane

  Počnite da razmišljate o tome kako da poboljšate sopstvene procesa već danas i steknete konkurentsku prednost na tržištu! Swisocert grupa vam omogućava da implementirate jednostavna i praktična generička rešenja u svoje poslovanje i podignete bezbednost hrane.

  U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cena naše usluge implementacije standarda na polju Food Safety najpovoljnija na tržištu.

  Implementacijom i primenom generičke dokumentacije, kompanije svih vrsta, veličina i specijalnosti – u bilo kojoj industriji, mogu imati koristi od efikasnijeg kontrolnog procesa, boljeg kvaliteta proizvoda, kontrole reklamacija i proizvodnje, ali i niza drugih prednosti. Najveći broj zahteva koji kao preduslov da se nadjete na tržištu EU ili na listi odobrenih dobavljača, oslanja se na implementirane i kontrolisane procedure – ISO standarda.

  Kako bi na vreme ispunili zahteve tržišta naši konsultanti će vam pružiti sva neophodna rešenja. Prepustite proces implementacije u ruke specijalizovanoj kompaniji za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti standarda.

  ISO and Food Safety

  Najčešći zahtev trgovačkih lanaca – Food Safety Standard

  Od kompanija se sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju iste principe‚kao i oni sami. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja Lidl, Kaufland, Delez, Aldi, Tesco, Auchan… Smernice za dobavljače – Certificate Quality proof, postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

  Prepustite proces implementacije u ruke specijalizovanoj kompaniji za pružanje konsultantskih usluga u oblasti standarda.

  Naš zadatak je  da pomognemo svojim klijentima da posluju bolje, optimizuju troškove poslovanja i uvođenja standarda

  U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.