Skip links

Global Standards

International Standards and Worldwide Access - Quality Proof

GLOBAL STANDARDS

Evropska Unija i veliki trgovački lanci na globalnom nivou postavili su novi zahtev koji se ogleda u primeni novih međunarodnih standarda, koji obezbeđuju dodatno kontrolisan kvalitet roba i usluga za njihove korisnike. Pružamo uslugu implementacije i sertifikacije global standarda za preduzeća i organizacije bez obzira na njihovu veličinu i delatnost.

Saznaćete koji je najpoznatiji i najčešće korišćen Međunarodni standard na tržištu, kao i aktuelne nove koji su nastali pod uticajma pandemije i koji utiču na sve nas globalno.

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i laka implementacija standarda, skratio put do sertifikata. Swisocert grupa vam garantuje uspešnu implementaciju i sertifikaciju Međunarodni standard za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

U mogućnosti smo da u kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu.

NAJČEŠĆE ZAHTEVANI GLOBAL STANDARDI 

WELCOME TO SWISOCERT

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i laka implementacija standarda za mala i srednja preduzeća

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da nekoliko koraka za samo 10 minuta, obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju zahteva Global standarda. Kontaktirajte SwisoCert i obezbedite najpovoljnije uslove za svoju organizaciju.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert Grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja Global standards zahteva.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji  sertifikat u saradnji sa SwisoCert Grupom.

Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane Akreditovane sertifikacione kuće. Sertifikujte se u kratkom roku i pokažite svoju posvećenost kvalitetu.

Međunarodni standard

Za pristup EU tržištu od kompanija se sve više zahteva neki dodatni Međunarodni standard koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koji postavljaju je da moraju osigurati da i dobavljači poštuju iste principe‚ kao i oni sami. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja: Lidl, Kaufland, Delez, Aldi, Tesco, Auchan…

Smernice za dobavljače – Certificate Quality proof, postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

Najkraći put do sertifikata – brza i praktična implementacija standarda pomoću generičke dokumentacije.

Food Safety Standards

Trusted by global companies

We research and development generic models for small i medium companies, the aim of being a first-choice for ISO standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.