Skip links

The GLOBALG.A.P. Aquaculture

Sertifikacija u ribarstvu

GLOBAL GAP U RIBARSTVU

GLOBAL GAP Standard integrisanog osiguranja farme (IFA) sastoji se od opštih pravila i kontrolnih tačaka i kriterijuma usklađenosti (CPCC).

IFA i CPCC zahtevi su modularno organizovani. Osnovni modul za sve farme je osnova svih podoblasti i definiše sve zahteve koje svi proizvođači moraju prvo da ispune da bi dobili sertifikat. Modul obima definiše jasne kriterijume zasnovane na različitim sektorima proizvodnje hrane. Modul podoblasti – CPCC pokrivaju sve zahteve za određeni proizvod ili različite aspekte lanca proizvodnje i snabdevanja hranom.

Vršimo uslugu implementacije i sertifikacije GlobalGAP standara  za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

GLOBAL GAP standard u ribarstvu postavlja kriterijume za:

  • U skladu sa pravnim propisima
  • Bezbednost hrane
  • Zdravlje i bezbednost radnika na radu
  • Procena rizika u društvenoj praksi (GRASP)
  • Dobrobit životinja
  • Briga o životnoj sredini i ekologiji

GLOBAL GAP standard za akvakulturu je uspešno procenjen u skladu sa zahtevima benčmarkinga Globalne inicijative za bezbednost hrane (GFSI) i postigao je GFSI priznanje za obim A2 uzgoja ribe – JEDINI je standard za uzgoj ribe u akvakulturi koji je ovo postigao.

Za više informacija o GFSI, pogledajte na zvaničnim stranicama GFSI organizacije.

Implementacija Global GAP standarda pomoću generičke dokumentacije u kratkom roku!

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE  STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

Global GAP standard Srbija – Smernice za proizvođače u ribarstvu

Od kompanija se sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju određene principe‚iz lanca snabdevanja. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja, a u Srbiji kao primer treba uzeti Lidl prodajni lanac, koji je svojim kooperantima u proizvodnji hrane postavio uslov da uđu u njihov lanac Global GAP. Smernice za dobavljače – Certificate Quality proof, postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

Implementacija i sertifikacija prema zahtevima GLOBAL GAP je moguća za sva poljoprivredne organizacije bez obzira na veličinu farme i region. Obezbedite svoj Global GAP broj GGN.

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija GLOBAL GAP standarda za farme.

 

Global GAP u ribarstvu pokriva ceo proizvodni lanac od proizvodnje hrane do trpeze:

Proizvođači u ribarstvu su obavezni da nabavljaju mešavinu hrane koja se koristi na nivou vodenog uzgoja i mrestilišta od pouzdanih dobavljača. Više o GLOBAL GAP Standardu za proizvođače stočne hrane možete naći na stranicama u nastavku.

GLOBAL GAP Standard akvakulture se primenjuje na raznovrsnost riba, rakova i mekušaca i proširuje se na sve vrste uzgajane u mrestilištu, kao i na pasivno sakupljanje sadnica u planktonskoj fazi. Pokriva ceo proizvodni lanac, od matičnjaka, sadnica i dobavljača stočne hrane do uzgoja, žetve i prerade.

GLOBAL GAP Standard za lanac nadzora daje proizvođačima akvakulture visok nivo transparentnosti i integriteta tako što identifikuje status vašeg proizvoda u celom lancu proizvodnje i snabdevanja, od farme do prodavca.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta
i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu.
Naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodni sertifikati.

WELCOME TO SWISOCERT

NAŠI STRUČNJACI U VAŠOJ REGIJI

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Trusted by global companies

We research and development generic models solution for small to medium companies, the aim of being a first-choice for international standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.