Skip links

GMP +

Animal Food Safety Systems

GMP +

Implementacija GMP+ Animal Food Safety Systems standarda i sertifikacija GMP+ standarda u Srbiji i regionu  uslov su u industriji hrane za životinje. Okvir GMP+ i šema sertifikacije hrane za životinje zahtevaju redovnu kontrolu i uspostavljen uspešan sitem prema zahtevima GMP+ standarda. GMP+ šema sertifikacije bezbednosti hrane za životinje sastoji se od dva modula (GMP+ i FSA).

Implementacija i sertifikacija prema zahtevima GMP+ standarda u Srbiji za sva u učesnike u industriji hrane za životinje bez obzira na veličinu i vrstu prehrambenih proizvoda.

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se lako prilagodila vašim procesima i omogućila brza i jednostavna implementacija GMP+ standarda za mala i srednja preduzeća.

Animal Food Safety Systems  specificira zahteve za GMP+ sistem upravljanja bezbednošću stočne hrane, a koji kombinuje sledeće opšte priznate (proaktivne i reaktivne) ključne elemente:

  • GMP, dobre proizvodne prakse za sprečavanje mogućih opasnosti,
  • HACCP principi, kako bi se identifikovali i kontrolisali rizici za bezbednost hrane za životinje,
  • ISO mere ili koherentan sistem upravljanja da bi se obezbedila stalna kontrola rizika i operacije,
  • Jedinstveni lančani pristup koji se odnosi na zainteresovane strane da kontrolišu rizike koji se mogu pojaviti u lanac snabdevanja hranom,
  • Sistem ranog upozoravanja za upravljanje širenjem kontaminacije u lancu snabdevanja hranom

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu, a naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodni sertifikati.

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE  STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

Implementacija GMP+ Anmimal Food Safety Standarda

GMP+ Anmimal Food Safety Standard u Srbiji zahteva prvi preduslov – poštovanje HACCP zahteva u industriji hrane za životinje,  koji su obavezujući na tržištu Srbije od 1. januara 2009. godine, a preduzeća koja ne budu posedovala urednu dokumentaciju ili dokaz o poslovanju u skladu sa ovim sistemom neće moći da izvoze i/ili prodaju svoje proizvode u Republici Srbiji. Zakonska osnova za primenu sistema  HACCP objavljena je u službenom glasniku RS 41/2009.

GMP+ se fokusira na bezbednost hrane za životinje, procenjuje i kontroliše rizike i opasnosti tokom obrade, proizvodnje, pakovanja, skladištenja, transporta, distribucije, rukovanja ili ponude za prodaju ili snabdevanje u bilo kom sektoru lanca ishrane i primarnu proizvodnju prehrambenih proizvoda za životinje.

GMP+ Anmimal Food Safety šema sertifikacije hrane za životinje ima za cilj da podrži kompanije za proizvodnju hrane za životinje u njenom cilju da isporučuju bezbednu hranu za životinje i na taj način doprinose proizvodnji bezbedne hrane i za ljudsku ishranu. GMP+ šema sertifikacije zasnovana je na principima:

  • Očuvanje visokog nivoa bezbednosti hrane za životinje
  • Prepoznavanje i priznanje da sertifikovane kompanije dele odgovornost
  • Težnja ka usklađivanju sa međunarodno prihvaćenim standardima i zakonima
  • Podsticanje transparentnosti i angažovanja sa više zainteresovanih strana
  • Obezbeđivanje sertifikacije treće strane

GMP+  SERTIFIKAT

GMP+ sertifikat je Vaša ulaznica za globalno tržište hrane za životinje, rešenja koja smo razvili pružaju praktičnu implementaciju uz generčka dokumenta omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju organizaciju.

Anmimal Food Safety Sertifikat pokazuje da je sertifikovana kompanija uspostavila procese prema zahtevima GMP+ standarda koji su zakonom obavezujući za obezbeđivanje bezbednosti hrane i/ili proizvoda i da je primenila sve neophodne mere kako bi proizvodi bili zdravi i bezbedni za upotrebu i ishranu životinja.

GMP+ sertifikovane kompanije su izgradile reputaciju i pouzdanost u industriji stočne hrane. Zaslužite poverenje kupaca i dobavljači. Uskladite se sa zahtevima standarda GMP+ . Moduli, GMP+ FSA i GMP+ FRA, deo su šeme sertifikacije GMP+ Anmimal Food Safety Standarda i od suštinskog su značaja za bezbednu hranu.

GMP+ zahtevi 2020 – uvod.pdf

Prosledite Swisocert grupi vaš upit za GMP+ standard da biste već danas započeli proces implementacije i sertifikacije po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

WELCOME TO SWISOCERT

NAŠI STRUČNJACI U VAŠOJ REGIJI

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Trusted by global companies

We research and development generic models solution for small to medium companies, the aim of being a first-choice for international standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.