Kada je HACCP u industriji mesa u pitanju,zahtevi su bez kompromisa u pogledu higijene i svežine prerađevina. Prednost naših konsultanata je sposobnost da obezbedimo vrhunske higijenske standarde u najtežim okruženjima. Dnevne vesti i izveštaji o nehigijenskim uslovima u ugostiteljstvu i prehrambenoj industriji uvek su u aktuelne. Sa pojavom društvenih medija, loše vesti se šire brže nego ikada ranije.
Praktična i brza implementacija HACCP za industriju prerade mesa. HACCP standard je po zakonu obavezan u Srbiji za sva u učesnike u prehrambenoj industriji bez obzira na veličinu i vrstu prehrambenih proizvoda.
Razvili smo jednostavna generička rešenja kako bi se lako prilagodili vašim procesima i omogućila brza implementacija HACCP standarda za industriju prerade mesa.
U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu, naše usluge prati garancija i uspešna sertifikacija HACCP standarda za industriji prerade mesa u Srbiji uz međunarodni sertifikat. HACCP zakonska obaveza za proizvođače i sve učesnike u proivodnji i preradi mesa, a pokriva sledeća polja:
-
- Hazard – Opasnost po zdravlje u određenoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Analysis – Analiza opasnosti moguće kontaminacije proizvoda u svakoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Critical – Određivanje kritične tačke u procesu po zdravstvenu bezbednost proizvoda
- Control – Kontrola kritične tačke procesa
- Point – Tačaka procesa proizvodnje namirnice