Industrija stočne hrane je važan segment za stočarsku proizvodnju. Cena i kvalitet stočne hrane su veoma važani i definišu samu kontrolu, a osnov čini HACCP standard. Pored toga brojne zdravstvene krize u nedavnoj prošlosti jasno su stavile do znanja da se hrana za životinje mora smatrati kao potencijalna opasnost po javno zdravlje, i uredno kontrolisati.
Praktična i brza implementacija HACCP za industriju stočne hrane. HACCP standard je po zakonu obavezan u Srbiji za sva u učesnike u prehrambenoj industriji bez obzira na veličinu i vrstu prehrambenih proizvoda.
Razvili smo jednostavna generička rešenja kako bi se lako prilagodili vašim procesima i omogućila brza implementacija HACCP standarda za industriju stočne hrane.
U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu, naše usluge prati garancija i uspešna sertifikacija HACCP standarda za industriji stočne hrane u Srbiji uz međunarodni sertifikat. HACCP zakonska obaveza za proizvođače i sve učesnike u proivodnji stočne hrane, a pokriva sledeća polja:
-
- Hazard – Opasnost po zdravlje u određenoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Analysis – Analiza opasnosti moguće kontaminacije proizvoda u svakoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Critical – Određivanje kritične tačke u procesu po zdravstvenu bezbednost proizvoda
- Control – Kontrola kritične tačke procesa
- Point – Tačaka procesa proizvodnje namirnice