Svaki vlasnik ugostiteljskog objekta, koji svojim kupcima nudi širok asortiman jela napravljenih od raznih sastojaka duažn je da obezbedi da sva servirana hrana bude bezbedna za jelo. HACCP standard je međunarodno priznat metod za identifikaciju i upravljanje rizikom koji se odnosi na bezbednost hrane, i kada je centralni deo aktivnog programa bezbednosti hrane, može da pruži vašim klijentima, javnosti i nadležnim organima uverenje da je program bezbednosti hrane dobro uspostavljen.
Praktična i brza implementacija HACCP za restorane. HACCP standard je po zakonu obavezan u Srbiji za sva u učesnike u prehrambenoj industriji bez obzira na veličinu i vrstu prehrambenih proizvoda.
Razvili smo jednostavna generička rešenja kako bi se lako prilagodili vašim procesima i omogućila brza implementacija HACCP standarda za HORECA polje.
U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu, naše usluge prati garancija i uspešna sertifikacija HACCP standarda za ugostiteljstvo u Srbiji uz međunarodni sertifikat. HACCP zakonska obaveza u HORECA i pokriva sledeća polja:
-
- Hazard – Opasnost po zdravlje u određenoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Analysis – Analiza opasnosti moguće kontaminacije proizvoda u svakoj tački procesa proizvodnje namirnice
- Critical – Određivanje kritične tačke u procesu po zdravstvenu bezbednost proizvoda
- Control – Kontrola kritične tačke procesa
- Point – Tačaka procesa proizvodnje namirnice