Skip links

IFS

Food Global Safety and Quality Standards

IFS STANDARDS

IFS standard obuhvata grupu od šest standarda, koji su razvijeni za i od strane zainteresovanih strana uključenih u sve delove lanca snabdevanja. IFS standards grupa obuhvata različite prehrambene i neprehrambene standarde, koji pokrivaju procese duž lanca snabdevanja.

Implementacija i sertifikacija prema zahtevima IFS standards -a  je moguća za sva proizvođače hrane, brokere, logističke provajdere, proizvođače proizvoda za domaćinstvo i higijenu kao i veletrgovce u Srbiji bez obzira na veličinu i region. Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija IFS standards -a za mala i srednja preduzeća.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu, a naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodni sertifikati.


IFS standards obuhvata sledeća polja:

  • IFS PACsecure / IFS Global Markets PACsecure
  • IFS HPC / IFS Global Markets HPC
  • IFS Food / IFS Global Markets Food
  • IFS Logistics /IFS Global Markets Logistics
  • IFS Broker
  • IFS Wholesale / Cash & Carry

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE  STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

Benefits of IFS STANDARDS

Prednosti IFS Standard -a:

 • Međunarodno priznanje i pristup globalnoj trgovačkojh mreži
 • Manje reklamacija i optimizovani procesi
 • Veća konkurentnost i poboljšani odnosi sa korisnicima vaših proizvoda i usluga

IFS Standards Certification

Vaša ulaznica za globalno tržište je IFS sertifikat, rešenja koja smo razvili pružaju praktičnu implementaciju uz generčka dokumenta omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju organizaciju. IFS sertifikat pokazuje da je sertifikovana kompanija uspostavila procese koji su pogodni za obezbeđivanje bezbednosti hrane i/ili proizvoda i da je razmotrila i primenila specifikacije kupaca.

Sertifikat IFS STANDARD dostupan je za proizvođače hrane, brokere, logističke provajdere, proizvođače proizvoda za domaćinstvo i higijenu kao i veletrgovce. Kada se uspešno uskladite sa zahtevima standarda, prolazite proveru od strane Sertifikacione kuće kako bi dobili IFS sertifikat za relevantnu grupu i obim proizvodnje.

Sertifikat IFS STANDARD važi godinu dana i poseduje svoj IFS sertifikacioni broj uveden u javno dostupnu bazu.

Prosledite Swisocert grupi vaš upit za IFS Standard da biste već danas započeli proces implementacije i sertifikacije po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

IFS Standards Srbija – Smernice za proizvođače

Danas se od kompanija sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju određene principe‚iz lanca snabdevanja. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja, a u Srbiji kao primer treba uzeti np. Lidl ili Metro prodajne lanace, koji je svojim kooperantima postavljaju specifične standarde kao uslov da uđu u njihov lanac . Smernice za dobavljače – Certificate Quality proof, postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

Praktična implementacija IFS STANDARDS -a pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku,
u tome će Vam pomoći naši stručnjaci u regionu !

WELCOME TO SWISOCERT

NAŠI STRUČNJACI U VAŠOJ REGIJI

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Trusted by global companies

We research and development generic models solution for small to medium companies, the aim of being a first-choice for international standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.