Skip links

IFS Food

Global Food Safety Initiative

IFS Food

Transparentnost i kontroal proizvodnje hrane u celom lancu garantuje integritet vašeg proizvoda i uverava vaše kupce u kvalitet proizvoda. IFS Food standard predstavlja vaš dokaz poštovanja strogih kontrolnih mera.

IFS Food Standard je GFSI (Globalna inicijativa za bezbednost hrane) priznati standard za reviziju proizvođača hrane. Fokus je na bezbednosti hrane i kvalitetu procesa i proizvoda. IFS Food Standard namenjen je kompanijama za preradu hrane i kompanijama koje pakuju rastresite prehrambene proizvode.

IFS Food se primenjuje kada su proizvodi „prerađeni“ ili kada postoji opasnost od kontaminacije proizvoda tokom primarnog pakovanja. Standard IFS Food Safety je važan za sve proizvođače hrane, posebno za one koji proizvode privatne robne marke, jer sadrži mnoge zahteve vezane za usaglašenost sa specifikacijama kupaca.

Praktičnu implementaciju IFS Food Standarda u procesima proizvodnje i pakovanja ostvarićete pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku, zatražite podršku naših stručnjaka u regionu!

IFS Food Certification – pakovanje i proizvodnja

IFS Food sertifikat nudi nekoliko ključnih prednosti za proizvođačee koji teže izvrsnosti u kvalitetu, bezbednosti proizvoda i zadovoljstvu kupaca i onima koji traže konkurentsku prednost na svom tržištu.

IFS Food sertifikat povećava prodaju: sertifikovane kompanije zadržavaju postojeće kupce i stiču nove sa IFS-om. Pokazuju da ispunjavaju očekivanja kupaca u pogledu bezbednosti i kvaliteta proizvoda i da su poslovni partner od poverenja kada je pakovanje i ambalaža u pitanju.

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE  STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

IFS Food smernice za proizvođače

Od kompanija se sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju određene principe‚iz lanca snabdevanja. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja, a u Srbiji kao primer treba uzeti Lidl prodajni lanac, koji je svojim kooperantima u proizvodnji hrane postavio uslov specifične standarde da uđu u njihov lanac dobavljača –  IFS Food Certificate Quality proof  , postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

Implementacija i sertifikacija prema zahtevima IFS Food standarda i kontrola u prehrambenom sektoru moguća je za sve organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija IFS Food standarda.

IFS Food lista zahteva :

  • Odgovornost višeg menadžmenta
  • Sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću hrane
  • Upravljanje resursima
  • Planiranje i proces proizvodnje
  • Merenja, analize, poboljšanja
  • Odbrana hrane

IFS Standard za hranu se koristi za reviziju proizvođača hrane u pogledu bezbednosti hrane i kvaliteta procesa i proizvoda. IFS sertifikat za hranu nudi brojne ključne prednosti kompanijama koje teže izvozu i pristupu trgovačkim lancima koji postavljaju predoslove u vidu dokaza kontrole kvaliteta i bezbednosti hrane.

Benefiti IFS Food standarda

  • Poboljšano razumevanje između menadžmenta i osoblja u vezi sa dobrim praksama, standardima i procedurama,
  • Praćenje poštovanja propisa o hrani,
  • Efikasnije korišćenje resursa,
  • Smanjenje broja reklamacija.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta
i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu.

WELCOME TO SWISOCERT

NAŠI STRUČNJACI U VAŠOJ REGIJI

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Trusted by global companies

We research and development generic models solution for small to medium companies, the aim of being a first-choice for international standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.