Skip links

IFS Logistics

Food Safety Logistics

IFS Logistics

Transparentnost i kontroal transporta hrane u celom lancu garantuje integritet vašeg proizvoda i uverava vaše kupce u bezbednost proizvoda. IFS Logistics standard predstavlja vaš dokaz poštovanja strogih kontrolnih mera tokom transporta.

IFS Logistics Standard je GFSI (Globalna inicijativa za bezbednost hrane) priznati standard za reviziju logistčke podrške. Fokus je na bezbednosti hrane i kvalitetu procesa transporta i skladištenja. IFS Logistics Standard namenjen je kompanijama za transport hrane i kompanijama koje skladište prehrambene proizvode.

IFS Logistics je primenljiv na prehrambene i neprehrambene proizvode i pokriva sve logističke aktivnosti, kao što su utovar, istovar i transport. Standard se može primeniti na sve vrste transporta; teška teretna vozila, vozovi, brodovi, avioni i svaki drugi vid transporta (sa kontrolisanom temperaturom ili na sobnoj temperaturi).

Praktičnu implementaciju IFS Food Standarda u procesima proizvodnje i pakovanja ostvarićete pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku, zatražite podršku naših stručnjaka u regionu!

Sertifikacija IFS Logistics  – Transport proizvoda

IFS Logistics sertifikat nudi nekoliko ključnih prednosti za proizvođačee koji teže izvrsnosti u kvalitetu, bezbednosti proizvoda i zadovoljstvu kupaca i onima koji traže konkurentsku prednost na svom tržištu.

Sertifikat IFS Logistics povećava prodaju, a sertifikovane kompanije zadržavaju postojeće kupce i stiču nove sa IFS lancom. Pokazuju da ispunjavaju očekivanja kupaca u pogledu bezbednosti i kvaliteta proizvoda i da su poslovni partner od poverenja kada su transport, bezbednost proizvoda i rokovi isporuke u pitanju.

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE  STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

IFS Logistics smernice za transportere i skladištare

IFS Logistics označava zajednički cilj trgovine i industrije da stvori transparentnost i poverenje u celom lancu snabdevanja. IFS Logistics je standard namenjen je kontroli  kompanija čije su aktivnosti logistički orijentisane za prehrambene i neprehrambene proizvode, kao što su transport, skladištenje, utovar/istovar itd. Primenjuje se na sve vrste transporta: isporuku drumom, železnicom, brodom ili avionom. ; smrznuti/ohlađeni proizvodi ili proizvodi stabilni u okruženju (različita stanja materije: tečnost, čvrsta ili gasovita).

Ovaj standard se takođe primenjuje na pružaoce usluga (od)mrzavanja, kao i na logističke kompanije koje koriste pružaoce usluga za svoje aktivnosti transporta i/ili skladištenja.

IFS Logistics lista zahteva :

 • Odgovornost višeg menadžmenta
 • Sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda
 • Upravljanje resursima
 • Realizacija usluge
 • Merenja, analize, poboljšanja
 • Odbrana proizvoda i eksterne inspekcije

Benefits of IFS Logistics – Food Safety

IFS sertifikacija može ponuditi brojne ključne prednosti kompanijama koje teže izvrsnosti u kvalitetu i zadovoljstvu kupaca i traže konkurentsku prednost ili ulaz na tržište.

 • Smanjeno vreme utrošeno na proveru dobavljača
 • Praćenje usaglašenosti sa propisima o hrani / neprehrambenim proizvodima
 • Efikasnije korišćenje resursa
 • Sposobnost trgovine sa klijentima koji insistiraju na reviziji treće strane
 • Korišćenje IFS logotipa i sertifikata za demonstraciju usklađenosti sa najvišim standardima.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta
i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu.

WELCOME TO SWISOCERT

NAŠI STRUČNJACI U VAŠOJ REGIJI

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Trusted by global companies

We research and development generic models solution for small to medium companies, the aim of being a first-choice for international standards within your sector.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.