Skip links

ISO 39001

Road Safety Management Systems

ISO 39001

ISO 39001 Road safety management systems postavlja zahteve za najbolju praksu bezbednosti na putevima, čime se prevazilazi nemar i povećava bezbednost učesnika u saobraćaju. ISO 39001 garantuje kontrolu procesa u cilju povećanja bezbednosti usluga transporta. Implementirajte ISO 39001 i ispunite preduslove za pružanje usluga transporta na tržištu EU.

Implementacija i sertifikacija Road safety management systems prema zahtevima ISO 39001 je moguća za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost. Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO 39001 standarda za transportna preduzeća.

U mogućnosti smo da kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su cene naših usluga najpovoljnije na tržištu. Naše uluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovani sertifikat ISO 39001.

Implementacija ISO 39001:2012

Razmišljate o tome kako da poboljšate bezbednost u transportu i steknete prednost na tržištu ? Iskoristite naše iskustvo i znanje iz oblasti standardizacije! Da bi iskoristili benefite (Benefits of ISO 39001) Vaš prvi korak je implementacija ISO 39001 Road safety management systems -a, a potom i sertifikacija kako bi povećali efikasnost i stekli prednost na tržištu.

  • Smanjen rizik od saobraćajne nesreće i učestalost saobraćajnih nezgoda
  • Smanjenje troškova održavanja i zastoja vozila u eksploataciji
  • Smanjenu potrošnju goriva i poboljšanje performanse poslovanja.

CENOVNIK USLUGA ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

certification price

U MOGUĆNOSTI SMO DA ODGOVORIMO NA ZAHTEVE TRŽIŠTA I VERUJEMO DA SU NAŠE CENE ISO STANDARDA NAJPOVOLJNIJE NA TRŽIŠTU

ISO 39001 Road safety management systems

ISO 39001 standard ili Road safety management systems (RMS) je zasnovan na principima upravljanja bezbednosti na putu sa fokusom na korisnika, procesnog je pristupa sa ciljem stalnog poboljšanja.

ISO 39001 sistem bezbednosti na putevima je neophodan alat za efikasno sprečavanje nezgoda i upravljanje voznim parkom koji poboljšava produktivnost i smanjuje operativne troškove.  ISO 39001 Road safety management systems demonstrira visoke standarde preduzetih bezbednosnih normi vaše kompanije internim i eksternim zainteresovanim stranama, a dokaz vaših preduzetih kontrola je sertifikat (Certificate ISO 39001).

Road safety management systems je najbolji način da garantujte i dokažete kvalitet usluga u transportu, i  predstavlja jedan od najčešće traženih preduslova za pružanje usluga transporta na tržištu EU.

Sertifikacija  ISO 39001:2012

Sertifikat ISO 39001:2012 je dokaz kontrole vaših usluga na polju bezbednosti u drumskom saobraćaju. Brza i jednostavna implementacija uz generčka dokumenta ISO 39001 Road safety management systems (RMS) omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju kompaniju.

ISO 39001 je najčešće traženi uslov za transportna preduzeća i autoprevoznike koji svoje usluge vrše na području EU.

Fokus razvijenih zemalja u 21. veku zasniva se sve više na kontrolisanim uslugama i bezbednosti. U tom pogledu neophodno je ispuniti sve preduslove i obezbediti ulaznicu na razvijena tržište, a osnov svakog uslova je dokazana i pouzdana kontrola kvaliteta proizvoda i usluga. ISO 39001:2012 sistem bezbednosti na putevima je kompatibilan sa standardima kvaliteta ISO 9001 i životnom sredinom ISO 14001 kao i sa ISO 45001 standardom za zdravlje i bezbednost na radu.

Od kompanija se sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju iste principe‚kao i oni sami.

Brzu i praktičnu implementaciju ISO 39001:2012 ostvarićete pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku.

WELCOME TO SWISOCERT

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše zahteve, procese i potrebe.

Koliko košta ISO standard ?

Ovaj praktičan korak omogućiće nam da za nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo najbitnije korake za brzu implementaciju standarda i obezbedimo vam najpovoljnije uslove.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koju je razvila SwisoCert grupa.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO Certificate

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.  ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

SERTIFIKAT ISO 39001

Mi razvijamo generičke modele i implementiramo najbolja rešenja u mala i srednja preduzeća, sa ciljem da budemo prvi izbor za međunarodne standarde u vašem sektoru.

Našu uslugu implementacije standarda prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovan sertifikat priznat u celom svetu.

PROVERITE DA LI SU VAŠI SERTIFIKATI AKREDITOVANI

IAF

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.