Skip links

ISO 45001

Occupational health and safety management systems

ISO 45001

ISO 45001 Occupational health and safety management systems (OH&S) je najpoznatiji međunarodni standard kada je  zaštita zdravlja i bezbednost na radu u pitanju.

Usluga implementacije ISO 45001:2018 Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu je dostupna za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

SwisoCert usluge prati garancija i uspešna Sertifikacija ISO 45001:2018 (OH&S) kao dokaz da su uspostavljeni procesi u preduzeću u cilju kontinuirane unapređenja kontrole zdravlja i bezbednosti zaposlenih.

Usluga implementacije  ISO 45001:2018

Razvili smo praktična generička dokumenta kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO 45001:2018 standarda za mala i srednja preduzeća.

Sposobni smo da u kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da je naša usluga implementacije i cena sertifikacije ISO 45001:2018 najpovoljnija.

Naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovani sertifikati priznati u celom svetu.

CENA USLUGE ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

Cena serrtifikacije standarda- Swisocert Sertifikacija Srbija

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da pružamo najpovoljnije cene za uslugu implementacije i sertifikacije ISO 45001 standarda na tržištu.

KORISNIČKI SERVIS SWISOCERT

Implementacija ISO 45001

Standard ISO 45001

Standard ISO 45001 sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OH&S) utvrđuje zahteve za sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu i daje smernice za njegovu primenu. ISO 45001 standard svojim rešenjima omoguća organizacijama da obezbede bezbedna i zdrava radna mesta.

Zahtevi koje propisuje verzija ISO 45001:2018 je primenljiv na svaku organizaciju koja želi da uspostavi, implementira i održava sistem upravljanja OH&S kako bi poboljšala zdravlje i bezbednost na radu, eliminisala opasnosti i minimizirala rizike OH&S (uključujući nedostatke sistema), iskoristila mogućnosti OH&S i bavila se upravljanjem OH&S neusaglašenosti sistema u vezi sa njegovim aktivnostima.

Sertifikacija ISO 45001

Sertifikacija ISO 45001:2018 (Certification ISO 45001) svog sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, možete značajno smanjiti broj nezgoda na radu, bez obzira na industriju i veličinu preduzeća, a istovremeno ispuniti zakonske i zvanične uslove. ISO 45001 demonstrira visoke standarde bezbednosti na radu vaše kompanije internim i eksternim zainteresovanim stranama, a dokaz vaših nastojanja je sertifikat (Certificate ISO 45001) izdat od strane akreditovane sertifikacione kuće. Sertifikat ISO 45001 Occupational health and safety management systems (OH&S) je dokaz poštovanja smernica i zakonom propisanih normi u oblasti zaštite na radu.

Brza i jednostavna implementacija uz generčka dokumenta ISO SRPS 45001 sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju kompaniju.

Pristup javnim radovima je sve češće uslovljen posedovanjem sertifikata (certification ISO 45001) , a sertifkat Occupational health and safety management systems (OH&S)  predstavlja jednu od najčešće traženih potvrda za saradnju sa državnim institucijam ili na međudržavnim projektima u oblasti građevine i infrastrukture.

SRPS ISO 45001:2018

SRPS ISO 45001:2018 oznaka ukazuje na usaglašenost ove verzije standarda sa zakom i propisima u Republici Srbiji. Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo sa sistemima upravljanja i u oblasti efektivnog i održivog zdravlja i bezbednosti na radu. Ako ste već sertifikovani prema OHSAS 18001, mi ćemo vas podržati u primeni novih zahteva SRPS ISO 45001 i na taj način vam omogućiti nesmetan prelaz.

Brzu i praktičnu implementaciju SRPS ISO 45001:2018 ostvarićete pomoću generičke dokumentacije u njakraćem roku.

WELCOME TO SWISOCERT

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše procese i potrebe.

Koliko košta ISO 45001?

Kratka analiza procesa je praktičan korak koji će omogućiti da za samo nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo korake za brzu implementaciju standarda. Naš cilj je zadovoljan klijent i najpovoljnija cena sertifikacije standarda na tržištu ADRIA.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koja je razvijena za brzu i praktičnu implementaciju standarda.a.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO 45001 Sertifikat

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu. ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće.

SERTIFIKAT ISO 45001

Mi razvijamo generičke modele i implementiramo najbolja rešenja u mala i srednja preduzeća, sa ciljem da budemo prvi izbor za međunarodne standarde u vašem sektoru.

Našu uslugu implementacije standarda prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovan sertifikat priznat u celom svetu.

PROVERITE DA LI SU VAŠI SERTIFIKATI AKREDITOVANI

IAF

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.