Skip links

ISO 50001

Energy Management Systems

ISO 50001

ISO 50001 Energy Management Systems (EnMS) je međunarodno priznati standard upravljanja energetskim kapacitetima, zasnovan na principima racionalne upotrebe energije.

Usluga implementacije ISO 50001:2018 Sistem menadžmenta energijom (EnMS) je dostupna za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

SwisoCert usluge prati garancija i uspešna Sertifikacija ISO 50001:2018 EnMS kao dokaz da su procesi u preduzeću pod kontrolom i da su posvećeni energetskim uštedama i minimalizaciji negativnog uticaja na okolinu, očuvanju resursa i poboljšanju rezultata kroz efikasno upravljanje energijom.

Usluga implementacije  ISO 9001:2015 standarda

Razvili smo praktična generička dokumenta kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO 50001:2018 standarda za mala i srednja preduzeća.

Sposobni smo da u kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da je naša usluga implementacije i cena sertifikacije ISO 50001:2018 najpovoljnija.

Naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovani sertifikati priznati u celom svetu.

CENA USLUGE ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

Cena serrtifikacije standarda- Swisocert Sertifikacija Srbija

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da pružamo najpovoljnije cene za uslugu implementacije i sertifikacije ISO 50001 standarda na tržištu.

KORISNIČKI SERVIS SWISOCERT

Implementacija ISO 50001

ISO 50001 Energy Management Systems

ISO 50001 standard ili Energy Management Systems (EnMS) je dizajniran da podrži organizacije u svim sektorima, sistemi upravljanja energijom  ISO  50001 standard pruža praktičan način za poboljšanje korišćenja energije, kroz razvoj sistema upravljanja energijom.

Razvili smo model koji je jednastavno slediti prilikom implementacije i tokom primene sistema upravljanja energtskim kapacitetima, kontaktirajte Swisocert Grupu i saznajte više o tome kako EnMS funkcioniše i kada se može primeniti.

ISO 50001 standard se primenjuje bez obzira na količinu, upotrebu ili vrstu potrošene energije, zahteva demonstraciju stalnog poboljšanja energetskih performansi, ali ne definiše nivoe poboljšanja energetskih performansi koje treba postići. EnMS demonstrira visoke standarde kontrole energetskih kapaciteta vaše kompanije internim i eksternim zainteresovanim stranama, a dokaz vaših uspešnih kontrola je sertifikat (Certificate ISO 50001) izdat od strane akreditovane sertifikacione kuće.

Sertifikacija ISO 50001:2018

Standard se fokusira na planiranje, implementaciju, održavanje i unapređenje sistema upravljanja energijom. Organizacije koje se pridržavaju ovog standarda moraju da izvrše procenu stanja, identifikuju mogućnosti za poboljšanje i implementiraju planove za postizanje ciljeva.

Sertifikat ISO 50001 dokaz vaše posvećenosti kontrole energetskih kapaciteta vaše kompanije. Brza i jednostavna implementacija uz generčka dokumenta ISO 50001 sistemi upravljanja energijom omogućiće vam da za kratko vreme sertifikujete svoju kompaniju prema zahtevima EnMS.

Revidiran standard ISO 50001:2018 ispratile su velike izmene, a objavljen je u avgustu 2018.god.  Kroz saradnju u nemačkim komitetom za standarde stekli smo dugogodišnje praktično iskustvo iz niza uspešnih provera, i sada smo kao grupa prepoznati u oblasti energetske sertifikacije. Sertifikat se dodeljuje nakon što organizacija prođe proces revizije od strane nezavisne treće strane, koja proverava da li sistem upravljanja energijom organizacije odgovara zahtevima standarda. Sertifikat se obnavlja svake tri godine kroz proces revizije na licu mesta.

Iz finansijsko energetskog ugla, sertifikat ISO 50001 je preduslov za pristupanje subvencijama kao dokaz usklađenosti sa propisima razvijenih tržišta, kakvo je EU. U skorijoj budućnosti možemo računati i na državne beneficije i povraćaj poreza po osnovu ušteda, obnovljivih kapaciteta i racionalne upotrebe energenata. Kao dobar primer može poslužiti „Besondere Besondere Ausgleichsregelung“(BesAR)  Zakon o obnovljivim izvorima energije (EEG) i doneti propisi o sukcesiji „Spitzenausgleich“  koji su direktno povezani sa funkcionisanjem sistematskog upravljanja energijom u skladu sa ISO 50001.

WELCOME TO SWISOCERT

Razvili smo jednostavna i praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše procese i potrebe.

Koliko košta ISO 50001?

Kratka analiza procesa je praktičan korak koji će omogućiti da za samo nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo korake za brzu implementaciju standarda. Naš cilj je zadovoljan klijent i najpovoljnija cena sertifikacije standarda na tržištu ADRIA.

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koja je razvijena za brzu i praktičnu implementaciju standarda.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

Sertifikat ISO 50001

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu. ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće.

SERTIFIKAT ISO 50001

Mi razvijamo generičke modele i implementiramo najbolja rešenja u mala i srednja preduzeća, sa ciljem da budemo prvi izbor za međunarodne standarde u vašem sektoru.

Našu uslugu implementacije standarda prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovan sertifikat priznat u celom svetu.

PROVERITE DA LI SU VAŠI SERTIFIKATI AKREDITOVANI

IAF

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.