Skip links

ISO 9001

Quality Management Systems

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 Quality Management Systems je najpoznatiji međunarodni standard koji postavlja zahteve upravljanja kvalitetom (QMS).

Usluga implementacije ISO 9001:2015  Quality Management Systems (QMS) je dostupna za sva preduzeća i organizacije bez obzira na veličinu i delatnost.

SwisoCert usluge prati garancija i uspešna Sertifikacija ISO 9001:2015 QMS kao dokaz da su procesi u preduzeću pod kontrolom i da će to rezultirati kontinuiranim kvalitetom vaših proizvoda i/ili usluga.

Usluga implementacije  ISO 9001:2015 standarda

Razvili smo praktična generička dokumenta kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO 9001:2015 standarda za mala i srednja preduzeća.

Sposobni smo da u kratkom roku odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da je naša usluga implementacije i cena sertifikacije ISO 9001:2015 najpovoljnija.

Naše usluge prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovani sertifikati priznati u celom svetu.

CENA USLUGE ZA UVOĐENJE I SERTIFIKACIJU STANDARDA

Cena serrtifikacije standarda- Swisocert Sertifikacija Srbija

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da pružamo najpovoljnije cene za uslugu implementacije i sertifikacije ISO 9001 standarda na tržištu.

KORISNIČKI SERVIS SWISOCERT

Implementacija ISO 9001

IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA STANDARDA

Quality Management Systems

Implementacija ISO 9001:2015  Quality Management Systems zahteva je najbolji način da dokažete svojim klijentima da ste posvećeni tome da im pružite proizvode najboljeg kvaliteta. Posedovanje ISO 9001 sertifikata je dokaz da se vaše poslovanje pridržava zahteva standarda kada je u pitanju upravljanje kvalitetom.

  • Upoznajte se sa zahtevima standarda ISO 9001 Quality Management Systems
  • Planirajte korake za implementaciju i sertifikaciju uz stručnog konsultanta
  • Identifikujte ključne odgovornosti, politike i ciljeve standarda ISO 9001:2015
  • Usaglasite i dokumentujte procese uz pomoć generčkih modela
  • Prilagodite i pokrenite svoj sistem upravljanja kvalitetom
  • Ocenite i registrujte se za sertifikaciju – Sertifikat ISO 9001:2015
  • Stalno poboljšanje i unapređenje procesa i kvaliteta!

Iskustvo našeg tima i generička rešenja koja smo razvili, omogućavaju da u kratkom roku implementiramo zahteve ISO 9001:2015 u vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

ISO 9001 Quality Management Systems Documentation

ISO 9001 standard ili Quality Management Systems (QMS) je zasnovan na principima upravljanja kvalitetom sa fokusom na klijenta, menadžment kvalitetom procesnog pristupa sa ciljem stalnog poboljšanja. Pre postupka sertifikacije neophodno je da implementirate zahteve i postavite sistem kontrole, u čemu će vam pomoći naši konsultanti. Lista zahteva pogledajte na stranici – ISO 9001 Requirements

ISO 9001 standard vam omogućava da poboljšate performanse vaše kompanije u svim oblastima. Quality Management Systems ISO 9001 demonstrira visoke standarde kvaliteta vaše kompanije internim i eksternim zainteresovanim stranama, a dokaz vaših uspešnih kontrola je sertifikat (Certificate ISO 9001) izdat od strane akreditovane sertifikacione kuće.

Sertifikat ISO 9001:2015 je najbolji način da garantujte i dokažete visok kvalitet svojih proizvoda i/ili usluga. Danas ISO 9001 Quality Management Systems predstavlja jedan od najčešće traženih preduslova za saradnju sa kompanijama na EU tržištu, pristup velikim trgovačkim lancima i ulazak na listu odobrenih dobavljača. Preko 60% raspisa javne nabavke ovaj standard postavljaju kao jedan od uslova po pitanju dokaza kvaliteta robe i/ili usluga.

ISO 9001:2015 – Certification

Fokus razvijenih zemalja u 21. veku zasniva se sve više na novim tehnologijama i kontrolisanom kvalitetu. U tom pogledu neophodno je ispuniti sve preduslove i obezbediti ulaznicu na razvijena tržište, a osnov svakog uslova je dokazana i pouzdana kontrola kvaliteta proizvoda i usluga – certificate ISO 9001:2015

Brza i jednostavna implementacija zahteva uz generčka dokumenta ISO 9001:2015 Menadžmenta kvalitetom omogućiće vam da za kratko vreme uspešno podnesete zahtev i sertifikujete svoju kompaniju. Sertifikat ISO 9001:2015 je dokaz kvaliteta vaših proizvoda i/ili usluga, a Swisocert tim će vam pomoći da dođete da ISO 9001:2015 sertifikata, međunarodno priznate potvrde izdate od strane akreditovane sertifikacione kuće u sklopu IAF-a.

Višegodišnje iskustvo našeg tima na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Pošaljite nam upit za cenu i rokove >>>

Certificate Quality Proof ISO 9001:2015

Od kompanija se sve više zahtevaju standardi koji dokazuju efikasno upravljale procesima i kontrolu proizvoda i/ili usluga, društvenoodgovoran i kontrolisan uticaj na životnu sredinu i društvo. Jedan od uslova koje postavljaju je da moraju osigurati da i njihovi dobavljači poštuju iste principe‚kao i oni sami. Najbolji primer su trgovački lanci prisutni u preko 20 zemalja Lidl, Kaufland, Delez, Aldi, Tesco, Auchan…

Standard ISO 9001 QMS pruža okvir za razvoj i sprovođenje sistema upravljanja kvalitetom, i uključuje smernice za odgovornost rukovodstva, upravljanje resursima, ostvarivanje proizvoda i merenje, analizu i poboljšanje. Organizacije mogu da koriste standard da poboljšaju svoju opštu performansu i da dokažu svoju posvećenost kvalitetu. Organizacije koje ispune zahteve standarda mogu da dobiju sertifikat od spoljne certifikacione organizacije, što će povećati pouzdanost kupaca u njihove proizvode i usluge.

Spisak zahteva i/ili smernice za dobavljače – Certificate Quality Proof, postavljaju jasne zahteve koje morate poštovati u svom poslovanju da bi ste se našli na odobrenoj listi dobavljača.

Brza i praktična implementacija ISO 9001:2015 ostvarićete pomoću generičke dokumentacije.

DOBRODOŠLI U SWISOCERT

Razvili smo praktična generička rešenja kako bi se omogućila brza i jednostavna implementacija ISO_9001 standarda za mala i srednja preduzeća.

BRZA I JEDNOSTAVNA IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA U SRBIJI

1 - Analiza Podataka

Razvili smo jednostavna, fleksibilna i prilagodljiva rešenja, koja nam pomažu da analiziramo vaše procese i potrebe.

Koliko košta ISO 9001?

Kratka analiza procesa je praktičan korak koji će omogućiti da za samo nekoliko minuta obezbedimo neophodne informacije i sagledamo korake za brzu implementaciju standarda. Naš cilj je zadovoljan klijent i najpovoljnija cena sertifikacije standarda na tržištu ADRIA .

2 - Implementacija Standarda

Iskoristite sve prednosti generičke dokumentacije koja je razvijena za brzu i praktičnu implementaciju standarda.

Generička dokumentacija

Generička dokumentacija omogućava da se Vaši procesi jednostvano dokumentuju i optimizuju, čime se postiže brza i praktična implementacija standarda. Ovako uspostavljene procedure smanjuju broj reklamacija, optimizuje troškove vašeg poslovanja i uvođenja standarda.

3 - Sertifikacija Standarda

Brzo i jednostavno obezbedite svojoj kompaniji ISO sertifikat u saradnji sa SwisoCert grupom.

ISO 9001 Sertifikat

Višegodišnje iskustvo na polju standardizacije omogućava nam da u kratkom roku sertifikujemo Vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu. ISO Sertifikat je međunarodno priznata potvrda izdata od strane akreditovane sertifikacione kuće.

SERTIFIKAT ISO 9001:2015

Mi razvijamo generičke modele i implementiramo najbolja rešenja u mala i srednja preduzeća, sa ciljem da budemo prvi izbor za međunarodne standarde u vašem sektoru.

Našu uslugu implementacije standarda prati garancija uspešne sertifikacije i međunarodno akreditovan sertifikat priznat u celom svetu.

PROVERITE DA LI SU VAŠI SERTIFIKATI AKREDITOVANI

IAF

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.