Skip links

SWISOCERT GROUP

Ulaganje u standarde je ulaganje u uspešnu budućnost kompanije

Kreiramo efikasne i uravnotežene konsultantske timove koristeći interne i eksterne resurse što nam omogućava da preuzmemo međunarodne implementacije i projekte sertifikacije.

Vršimo nove implementacije, nadogradnje sistema, obuku i projekte podrške.

U saradnji sa drugim konsultantskim kućama imali smo priliku da isprobamo i testiramo različite metodologije implementacije i specifične modele kontrole. Kao rezultat toga, razvili smo sopstvenu namensku generičku metodologiju za implementaciju standarda.

Welcome to Qualified Consulting Team

Kao deo međunarodne sertifikacione grupe, želimo da sarađujemo sa našim saradnicima izvan konvencionalnog konsultantskog odnosa za implementaciju i razvoj standarda.

Swisocert grupa postaje dugogodišnji partner društvu i kompanijama sa kojima radimo. Saradnja sa našim lokalnim predstavnikom uz podršku regionalnih stručnjaka, daje više mogućnosti za vaše poslovanje i bolja rešenja za naše klijente i saradnike.

Kontaktirajte svog regionalnog predstavnika i zatražite najbolju ponudu na tržištu.

Welcome to Qualified Consulting Team

Na osnovu našeg detaljnog znanja o proizvodima i ogromnog iskustva, u mogućnosti smo da implementiramo standarde u roku i najpovoljnijim uslovima.

Pokrivamo sve faze projekta i pomažemo našim klijentima tokom pokretanja novih ili postojećih projekata da izaberu adekvatne standarde, pružamo podršku tokom planiranja i analize procesa, vršimo usluge implementacije i sertifikacije standarda.

Naše namenske generičke metode obezbeđuju metodički pristup i smernice za svaku fazu projekta u procesu implementacije i sertifikacije standarda.

Welcome to Qualified Consulting Team

Swisocert  je međunarodna kompanija koja kroz svoju grupu pruža uslugu sertifikacije, eksterne provere i obuka na polju sistema menadžmenta i međunarodnih standarda.

Deo smo međunarodne sertifikacione grupe i pružamo usluge sertifikacije u sardnji sa renomiranim kućama akreditvanim kod SAS, IAF i IAS servisa.

Welcome to Qualified Consulting Team

Implementacija ISO standarda

Trusted by global brands
Facebook
paypal-logo
paypal-logo
paypal-logo
amazon-2
U svrhu boljeg korisničkog iskustva i poboljšanje kvaliteta svojih usluga, web adresa koristi kolačiće.